Ga naar de hoofdinhoud

Melding

Er zijn steeds meer uitbraken van mazelen in Europa. Heb je vragen of wil je meer informatie over mazelen of de vaccinatie tegen deze ernstige infectieziekte?

Lees meer

Welkom op de vernieuwde website over vaccinaties

Eenprikzogepiept.nl wordt vaccinatiescjgrijnmond.nl. Naast een nieuwe look, hebben we ook een aantal functionaliteiten verbetert. Met als doel: (aanstaande) ouders, jongeren en professionals te voorzien van betrouwbare informatie over het Rijksvaccinatieprogramma.

https://cms.vaccinatiescjgrijnmond.nl/uploads/images/Laptop-RVP-website.png

Na een lange voorbereiding is vandaag onze nieuwe vaccinatiewebsite online gegaan: vaccinatiescjgrijnmond.nl. Naast de bekende CJG-look, hebben we ook een aantal functionaliteiten verbetert en voegen we komende tijd meer content toe. Met als doel: (aanstaande) ouders, jongeren en professionals te voorzien van betrouwbare informatie over het Rijksvaccinatieprogramma in de regio Rotterdam-Rijnmond.

Afscheid van eenprikzogepiept.nl

Met de komst van vaccinatiescjgrijnmond.nl gaan we komend jaar ook langzamerhand afscheid nemen van Een prik? Zo gepiept!. Deze campagne hebben we bijna 10 jaar lang ingezet om (aanstaande) ouders en jongeren te informeren over alles wat met het Rijksvaccinatieprogramma te maken heeft. In die jaren is er veel verandert. Mensen zijn kritischer geworden en er zijn steeds meer media bijgekomen die informatie en verhalen over vaccineren verspreiden. Helaas niet altijd betrouwbare informatie. Uit onderzoek blijkt dan ook dat de pay-off niet meer aansluit bij de huidige situatie. Met alle aandacht rondom vaccineren - mede door de coronapandemie - en de uitbraken van kinkhoest en mazelen in Nederland, is het tijd om een nieuwe campagne te ontwikkelen.

Inhoud van vaccinatiescjgrijnmond.nl

Op onze nieuwe website is, zoals je van ons gewend bent, alle betrouwbare informatie vinden over vaccinaties. Je leest er alles over de infectieziekten, bijwerkingen, de vaccinaties en het vaccinatieschema. Ook vind je er wanneer onze vaccinatiedagen plaatsvinden en kun je hier video's over bekijken. Natuurlijk geven we ook antwoord op veelgestelde vragen en kun je contact met ons opnemen. Bijvoorbeeld als je een vragen of twijfels hebt.